Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

Wiosenny Restaurant Week to 51 restauracji i popisowe menu

Tomasz Pawlak
Wiosenny Restaurant Week to 51 restauracji i popisowe menu
Wiosenny Restaurant Week to 51 restauracji i popisowe menu Tomasz Pawlak
Wiosenna edycja popularnego festiwalu kulinarnego Restaurant Week 2024 przyciąga uwagę 400 restauracji z całej Polski, w tym aż 51 z Wrocławia. Niepowtarzalne doznania smakowe są tu gwarantowane!

W ramach festiwalowej oferty, w atrakcyjnej cenie, będziesz mógł degustować autorskie, trzydaniowe menu przygotowane przez restauratorów z myślą o najnowszych trendach kulinarnej sztuki. To doskonała okazja, by odkryć nowe smaki i doświadczyć wyjątkowych kompozycji kulinarnych.

Sprawdź, jak, gdzie i w jakiej cenie zarezerwujesz stolik w ramach Restaurant Week

Misją festiwalu Restaurant Week, którego wiosenna edycja rozpoczęła się 13 marca i będzie trwać do 23 kwietnia 2024 roku, jest promowanie autorskiej, polskiej sceny restauracyjnej. To niepowtarzalna okazja na poznanie najlepszych lokali w ich festiwalowym, popisowym wydaniu.

Podczas wiosennej edycji, za trzydniowe, popisowe menu wraz z koktajlem, należy uiścić opłatę w wysokości 69,99 zł od osoby. Należy jednak pamiętać, że do tej kwoty należy doliczyć opłatę rezerwacyjną w wysokości 5,98 zł. W przypadku rezerwacji w godzinach szczytu, tj. w najbardziej popularnych dniach i godzinach (niedziele o godzinie 15:30 i 17:15, soboty o godzinie 19:00 oraz piątki o godzinie 19:00), do ceny menu będzie dodatkowo naliczana dopłata w wysokości 10 zł.

Aby zarezerwować stolik w ramach Restaurant Week 2024, wystarczy postępować zgodnie z poniższymi krokami:

  • Wejdź na stronę https://festival.restaurantclub.pl/restaurantweek.
  • Wybierz miasto, w którym chcesz zarezerwować stolik.
  • Wybierz preferowaną datę.
  • Wybierz restaurację spośród dostępnych opcji.
  • Określ liczbę gości, którzy będą uczestniczyć w rezerwacji.
  • Wybierz jedno z dostępnych menu: A - mięsne lub B - wegetariańskie lub wegańskie.
  • Zatwierdź rezerwację i dokonaj płatności, jeśli jest wymagana.

Po wykonaniu tych kroków Twój stolik będzie zarezerwowany na wybraną datę i godzinę. Teraz możesz cieszyć się wyjątkowym doświadczeniem podczas Restaurant Week 2024!

Oto lista wrocławskich restauracji, które debiutują w Restaurant Week:

  • U Wędzonych
  • Baku Lounge
  • Buonissimo Pasta Bar
  • FARM Spot
  • Hoshi Sushi Jagodno
  • Messa Marina
  • Nai Wrocław
  • Neobab 2.0
  • Randori Ramen BUTA
  • Steakownia Wrocław
  • Suszarnia Czarnieckiego
  • Suszarnia Hubska
  • Yemsushi Leśnica

To doskonała okazja, aby poznać nowe miejsca i delektować się wyjątkowymi smakami podczas Restaurant Week 2024!

emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Surówka z rzodkiewki

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera

Materiał oryginalny: Wiosenny Restaurant Week to 51 restauracji i popisowe menu - Wrocław Nasze Miasto

Wróć na stronieslaskie.naszemiasto.pl Nasze Miasto