MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
5 z 9
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Dopraw barszcz zakwasem pszennym, majerankiem, czosnkiem,...
fot. Katarzyna Puczyńska

Najsmaczniejsza zupa na Wielkanoc. Wypróbuj przepis mojej babci na domowy barszcz biały. Tajemnica smaku tkwi w jednym szczególe

Biały barszcz. Krok 4

Dopraw barszcz zakwasem pszennym, majerankiem, czosnkiem, solą i pieprzem i pogotuj 5 minut. Na koniec wlej śmietankę.

Zobacz również

Nowy blok w miejscu byłej „guzikarni” w Częstochowie już gotowy! [ZDJĘCIA]

Nowy blok w miejscu byłej „guzikarni” w Częstochowie już gotowy! [ZDJĘCIA]

Wenecka Noc Muzeów w Muzeum imienia Kazimierza Pułaskiego w Warce [ZDJĘCIA]

Wenecka Noc Muzeów w Muzeum imienia Kazimierza Pułaskiego w Warce [ZDJĘCIA]

Polecamy

Jak zmienić plik na PDF? Prezentacje, obrazy i dokumenty

Jak zmienić plik na PDF? Prezentacje, obrazy i dokumenty

Komfort i radość z przemieszczania się w przestrzeni miejskiej. Czy to możliwe?

Komfort i radość z przemieszczania się w przestrzeni miejskiej. Czy to możliwe?

Marta Lipińska przysięgała dwukrotnie. Z drugim mężem jest od ponad pół wieku

Marta Lipińska przysięgała dwukrotnie. Z drugim mężem jest od ponad pół wieku